Beskrivning

Bakkes kan ge vem som helst gröna fingrar. Välj din favoritfärg, köp din favoritväxt och skapa den ultimata matchningen. Detta fina sidobord med möjlighet till plantering kommer att passa utmärkt i ditt vardagsrum med sin unika funktion.

Egenskaper

EAN 8719773031549
Färg Grön
Leverantörens Artikelnummer 103971
Material Polyethylene / Polyeten
Bredd 60
Djup 60
Höjd 49
Längd 60

Varumärke

Fatboy, ett livsstilsvarumärke

Fatboy är ett fantasifullt livstilsvarumärke som utmärker sig genom att tänka långt utanför boxen. Fatboy har sedan 2002 utmanat sina konkurrenter, då de släppte den perfekta loungefåtöljen för komfort, design och en oöverträffad lounge upplevelse - nämligen sittsäcken Original. 

 

Ständigt växande utbud

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

 

Never a dull moment!

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.