Beskrivning

Lamzac uppblåsbara luftstolar kan fyllas på några sekunder, utan att behöva en fotpump. Svep den i en horisontell rörelse för att ösa upp luft. Du kan ta den överallt, superstark, vatten-, smuts- och UV-beständig. Tillräckligt med avkoppling för en dag? Platta bara ut din luftbönspåse, vik ihop den och förvara den i påsen.

Egenskaper

EAN 8719773037329
Leverantörens Artikelnummer 104497
Längd 200

Varumärke

Fatboy, ett livsstilsvarumärke

Fatboy är ett fantasifullt livstilsvarumärke som utmärker sig genom att tänka långt utanför boxen. Fatboy har sedan 2002 utmanat sina konkurrenter, då de släppte den perfekta loungefåtöljen för komfort, design och en oöverträffad lounge upplevelse - nämligen sittsäcken Original. 

 

Ständigt växande utbud

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

 

Never a dull moment!

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.