Beskrivning

Fatboy Transloetje är förklädd som en gammaldags glödlampa, men på insidan är det en energisnål LED-lampa. Denna lilla bordslampa kommer att stå i centrum för uppmärksamheten - desto mer eftersom bordslampan finns i en mängd olika vackra färger. Transloetje är uppladdningsbar och har 3 olika ljuslägen. Beroende på position är batteritiden för denna retro bordslampa 9, 15 eller till och med 20 timmar. Transloetje kan användas inomhus och är gjord av polykarbonat.

Egenskaper

EAN 8719773044853
Leverantörens Artikelnummer 105106
Material Polykarbonat
Bredd 16,5
Längd 25,5
Produkttyp Bordslampa

Varumärke

Fatboy, ett livsstilsvarumärke

Fatboy är ett fantasifullt livstilsvarumärke som utmärker sig genom att tänka långt utanför boxen. Fatboy har sedan 2002 utmanat sina konkurrenter, då de släppte den perfekta loungefåtöljen för komfort, design och en oöverträffad lounge upplevelse - nämligen sittsäcken Original. 

 

Ständigt växande utbud

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

 

Never a dull moment!

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.