Beskrivning

Bottle golvlampa från Belid är en lampa i metall som finns i olika färger. Golvlampan finns i färgerna svartstruktur, azurite, bottle green, sandstruktur och dark red.

Den här modellen har höjden 171,7 cm och foten har en diameter på 25 cm. Den har svart sladd och E27 sockel.

Lampskärm säljs separat.

Egenskaper

EAN 7391534099633
Färg Svart
Leverantörens Artikelnummer 371086
Material Metall
Produkttyp Golvlampa
Sockel E27
Ingår skärm Nej

Varumärke

Belid är ett av Nordens ledande varumärken för belysning. Visionen har sedan starten 1969 var tydlig; att utveckla och tillverka svensk belysning av högsta kvalité. Under åren har gedigen kunskap och erfarenhets etablerats och fokus har hela tiden legat på metallbearbetning. Denna bearbetning har utvecklats och förfinats, medan värnandet av hantverket och grundvärderingarna har bestått.

Detta är något som är genomgående i alla produkter från Belid. De kännetecknas av hantverk, design och kvalité. I sortimentet finns det något för varje rum och miljö med välkända lampor såsom Bullo, Cato, Diablo, Gloria, Picasso och många fler.

Tillverkningen sker i Belids fabrik i Varberg med stor hängivenhet och känsla för hantverk ner till minsta detalj. Formgivning och design görs av egna designers samt utvalda samarbeten. Allt för att säkerställa en kvalitativ produkt från design till utförande, så att lamporna kan användas av flera generationer framöver.