Beskrivning

Flamtastique XS är en mindre oljelampa för inomhusbruk som ger dig en mysig campingkänsla direkt vid ditt matbord. Välj bland ett urval av snygga och kaxiga färger, vi lovar att du hittar en färg som passar just dig och din personliga smak. Lampan drivs av lampolja och den smarta designen gör att du enkelt ser hur mycket som finns kvar. Den matta silkonen gör lampans glas extra starkt, så att du kan njuta av många kvällar med mysigt sken.

Egenskaper

EAN 8719773045560
Färg Antracit
Leverantörens Artikelnummer 105155
Produkttyp Lampa
Material Glas; Aluminium
Bredd 10,5
Höjd 22,5
Längd 10.5

Varumärke

Fatboy, ett livsstilsvarumärke

Fatboy är ett fantasifullt livstilsvarumärke som utmärker sig genom att tänka långt utanför boxen. Fatboy har sedan 2002 utmanat sina konkurrenter, då de släppte den perfekta loungefåtöljen för komfort, design och en oöverträffad lounge upplevelse - nämligen sittsäcken Original. 

 

Ständigt växande utbud

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

 

Never a dull moment!

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.