Hälsing utekök

Hälsing är ett företag som specialiserar sig i att bygga och utveckla utekök av absolut bästa kvalitet. Företaget tillverkar alla sina utekök i Sverige och samtliga är gjorda av svenskt pulverlackerat rostfritt stål för att hålla för det svenska klimatet året runt. Materialet är framställt på ett miljövänligt sätt genom lokal produktion. Hälsing jobbar ständigt med att utveckla sina produkter för att kunna leverera den kvalité och finish som företaget står bakom. Företaget andas svenskt hantverk och detta genomsyrar även deras produkter.

 

Utekök med grill från Hälsing

I sortimentet finns bl.a. ett utekök med grill som andas kvalité. Uteköket har en integrerad gasolgrill i rostfritt stål som garanterar massor med härliga utekvällar året runt. De enkla linjerna och naturliga materialen gör att uteköket passar in i de flesta utemiljöer samtidigt som den svarta lacken med finstruktur gör att Hälsing garanterat drar alla blickar till sig. Grillen är tillverkade av de ingenjörer som står bakom Hälsing och har fått bra recensioner för sina fina egenskaper. Det massiva grillgallret ger en väldigt bra värmehållning i hela grillen samtidigt som de fyra värmezonerna tillåter dig att kontrollera värmen när du tillreder olika maträtter.

 

Högkvalitativa utekök hos Hulténs

Det är något speciellt med att laga riktigt god mat, kan man även göra det utomhus så blir det ännu bättre. Hos Hulténs samlar vi ett noga utvalt sortiment av högkvalitativa utekök i material som tåler vårt nordiska klimat. När utomhussäsongen drar igång vill man passa på att vara ute så mycket man bara kan. Med ett behändligt utekök med både grill och diskho kan man även vara utomhus när man lagar frukost, lunch och middag. Vi på Hulténs brinner för hög kvalité och utomhuslivet, varför kompromissa?