Beskrivning

Fatboy Can-dog och Can-dolly är coola designljusstakar för hundälskare. Candolls kommer att göra ditt hem extra mysigt, och du kommer alltid att ha din lojala fyrbenta vän vid din sida. Dessa moderna ljusstakar är gjorda av robust aluminium. Den fina strukturen på pulverlackeringen ger dessa ljusstakar en snygg, hållbar finish. De finns i en mängd olika färger och är lämpliga för standardljus upp till 22 mm i diameter.

Egenskaper

EAN 8719773029119
Leverantörens Artikelnummer 103761
Produkttyp Ljuslykta
Material Aluminium
Bredd 20,5
Höjd 9,5
Längd 16

Varumärke

Fatboy, ett livsstilsvarumärke

Fatboy är ett fantasifullt livstilsvarumärke som utmärker sig genom att tänka långt utanför boxen. Fatboy har sedan 2002 utmanat sina konkurrenter, då de släppte den perfekta loungefåtöljen för komfort, design och en oöverträffad lounge upplevelse - nämligen sittsäcken Original. 

 

Ständigt växande utbud

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

 

Never a dull moment!

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.