Rökspån bok kallrökning 0,5kg
Specifikationer
Lev.art nummer | 17614 |
Finns i vår utställning | Nej |
Bredd | 12 cm |
Höjd | 31 cm |
Längd | 17 cm |
EAN | 77924039416 |
Beskrivning
En del anser att kallrökning är en konst som kräver specialkunskaper, massor av tid och attiraljer i långa banor. Men faktum är att nästan alla Webergrillar kan användas till kallrökning. Och visst tar det tid, men å andra sidan klarar sig ju maten på egen hand under rökningen. Före kallrökning ska köttet normalt saltas och torkas. Sedan röker man det vid 20–25 grader i upp till flera dagar. Tiden beror på råvaran.
- För kallrökning i kol-, gasol- eller elgrill
- Kan användas i Weber® röskspånsenhet eller i röklådan
- Bokträ passar särskilt bra till att röka fläskkött och fågel
- Ger en baconaktig smak som många känner igen från salami
- Förpackningen kan stängas med en blixtlåsförslutning, vilket gör det enkelt att skydda spånet från fukt
- En påse på 0,5 kg räcker till flera rökäventyr
Produktfakta
- 0,5 kg
- Rökspån av 100 % bokträ (FSC-certifierat)
- Medelstark till kraftig rökarom
Tips & Tricks
Använd Webers smarta kallrökningsenhet, så förbränns rökspånet jämnt och effektivt under 8–10 timmar – utan folie eller sprit.
Använd gärna en stormtändare när du ska tända rökspånet, för normalt krävs det en rejäl låga för att det ska börja pyra.
Recensioner
Varumärke
George Stephen - en grillentusiast som 1952 uppfann historiens första kolgrill - grillen som skulle komma att revolutionera grillkulturen över hela världen. George hade ingen tanke på att få hela världen att förälska sig - han ville bara hitta ett sätt som gjorde att han kunde grilla biffarna bättre till familj och vänner.
Webers grillar och grilltillbehör säljs idag över hela världen & har väldigt stort inflytande.
Hos Hulténs finner du ett brett sortiment av Webers gasolgrillar, kolgrillar och grilltillbehör.
Frågor & Svar
Prishistorik
Specifikationer
Lev.art nummer | 17614 |
Finns i vår utställning | Nej |
Bredd | 12 cm |
Höjd | 31 cm |
Längd | 17 cm |
EAN | 77924039416 |